Tekakor med salami och kantarell ost
ingredienserna12 tekakor
100 g färsk ost med kantarellsmak
70 g skivad salami
rucola
körsbärstomater, delade
Dela tekakorna och bred på osten.
Lägg på rullade salami skivor, ruccola och delade små tomater.
Kräftskagen med ägg
ingredienserna
2 tekakorna170 g kräftstjärtar i lag
4 hårdkokta ägg
2 dl majonäs
2 tsk tomatpure
3 msk hackad dill
2 krm salt
1 kr kajenpeppar
2 msk smör
salladsblad
skivad gurka
dill
citron klyftor
Dela tekakorna. Låt kräftstjärtarna rinna av i en sil. Skala och hacka äggen.
Krama vätskan ur kräftstjärtarna och blanda dem med ägg hack, majonäs, tomatpure, dill, salt och peppar.
Bred lite smör på tekakan, lägg på salladsbladen. Lägg på krätfröran och toppa med gurk skivor och dillkvist. Servera med citron klyftor.