Hoppa till innehåll
DV-bloggen

DV-bloggen

  • Hem
  • Matsedel
  • Veckans tecken
  • Vi testar
  • Kungegården
  • Aktivitetshuset
  • Kristineholm
  • Sinnehuset
  • Info från verksamheten
    • APT-dagar
    • Avgifter och ersättningar
    • Rutin vid sjukdom
  • Arkiv
    • Julkalender 2024
    • Jul 2023
    • Julkalender 2022
    • Kvissa med Kulturverkstan
    • Melodifestival
    • Kvissa med Kulturverkstan
    • Spelpodden
    • Intervjuer
  • Kontakta oss
Okategoriserade

Spenat och ägg

9 december, 2019 Vicky Andersén

4 dl fryst spenat

1 msk kycklingfond

1 st vitlöksklyffta

persiladekrydda

fryst basilika

fryst persilja

Koka upp vatten 1 dl häll i fryst spenat och kycklingfond

fryst basilika

fryst persilja

1 vitlöksklyffta

Häll i 1 msk kycklingfond sedan koka upp sedan klart

koka upp 1 ägg till spenaten 5 min

Taggat ägg, Spenat

Publicerad av Vicky Andersén

Visa alla inlägg av Vicky Andersén

Inläggsnavigering

Föregående inläggKorvwook
Nästa inlägg#32 Intervju med Victor Haglund 2 december 2019
Drivs av WordPress | Tema: Dara av Automattic.